Nazka Mapps creates mapps that matter

Background image by Crates [GFDL or CC BY-SA 4.0], from Wikimedia Commons

Location-based information for

© Morrec
 • Interactieve kaarttoepassingen

  We geloven dat een kaart meer is dan louter de visualisatie van gelocaliseerde data. Onze kaarten zijn een vorm van communicatie, waarmee zowel informatie gedeeld, geƤnalyseerd als verzameld kan worden. We leggen nadruk op toegankelijkheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. De complexiteit van de verschillende datalagen en geo-analyse wordt op de achtergrond gehouden. En we gaan verder dan de traditionele aanpak. We werken volledig webgebaseerd, met open source libraries en op maat gemaakte designs. Onze kaarten brengen nieuwe inzichten.

 • Data-services

  We combineren jouw data met externe (open) datastromen en webservices. We ontsluiten deze verrijkte data via locatie-gebaseerde API's voor een eenvoudig en direct gebruik in andere applicaties of diensten. Je data wordt plots herbruikbaar en nuttig voor tal van doeleinden.

 • Ruimtelijke analyse en Aardobservatie

  Op zoek naar experten in geospatiale data? We verwerken en analyseren satellietbeelden en andere sensor-data naar webklare geo-producten. Snelle integratie van uw geodatalagen in een webviewer, slimme datavisualisaties of performante webtools voor het processen van beelden. Dat vormt voor ons geen probleem.

 • Innovatieve geografische toepassingen

  Het team van nazka is sterk in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe innovatie projecten. We maken geografische data nuttig en toegankelijk en bouwen de geschikte webtools en webservices om dit mogelijk te maken. Aarzel niet om samen te werken als je hulp nodig hebt in de ontwikkeling van een prototype of advies tijdens een onderzoekstraject.

previous next
Wij denken met u mee en beschouwen uw project als ons project. Klaar voor lancering?
Laten we samenzitten

Werkten met ons samen