Netwerken op FTI SuperNova 2024

15 april 2024

Het FTI SuperNova-evenement is een belangrijke bijeenkomst voor tech-ondernemers, investeerders en innovatie-enthousiastelingen. Het vond plaats op 21-22 maart 2024 in Waagnatie in Antwerpen. Het evenement heeft tot doel een platform te bieden waar deelnemers geïnspireerd kunnen raken, geïnformeerd kunnen worden en hun netwerk gedurende twee dagen kunnen uitbreiden.

Omdat we bij Nazka Mapps voorop willen lopen in geospatiale innovatie, besloot een van de Nazkianen SuperNova 2024-evenement bij te wonen en zo een glimp op te vangen van de toekomst van technologie en ondernemerschap. Het doel is duidelijk: netwerken.


We hadden geen stand, wat betekent dat je vrij bent om rond te lopen, in gesprek te gaan en contact te leggen. Dit soort evenementen zijn de perfecte gelegenheid om uit de gebruikelijke kringen te stappen, op zoek naar potentiële nieuwe samenwerkingen. De doelgroep zijn vooral potentiële partners om onze co-creatie, prototyping en aardobservatieactiviteiten te versterken. Zo werden een aantal zaadjes uitgestrooid in nieuwe grond...


IMG_1911.JPEG


Tussen het netwerken door springen de 40 interactieve sofa-sessies eruit als een innovatieve aanpak, met intieme settings voor diepgaande discussies over verschillende technische onderwerpen. De kleinere groepen bieden een toegankelijker platform voor betekenisvolle uitwisselingen die verder gingen dan de oppervlakte, en werken inspirerend voor de toekomst.


De meest inspirerende quotes komen toch uit een keynote, meer bepaald van Jonathan Holslag:

Remember: you can't build prosperity on quicksand.
Each Euro can be a vote for a better future. Use it.
Meditation: a moral compass and azimuth checks.
Fight for your ideals but listen to others.
Live! Use your talents and senses.


Laat het even binnenkomen.


Terugkijkend was FTI SuperNova 2024 zeker de moeite waard. We komen volgend jaar terug!

Deel dit artikel
Geïnteresseerd in de services van nazka?

Soortgelijke artikels