WIMBY projectvergadering in Wenen

5 februari 2024

In januari was het tijd voor de tweede live bijeenkomst van het WIMBY-project. Deze keer waren we welkom bij onze partner in Wenen @ Universität für Bodenkultur Wien.

Nazka Mapps trok met de trein naar Wenen voor de tweede algemene bijeenkomst van het WIMBY (Wind In My Backyard) project (in deze blogpost vind je meer info over het project). Het was een fijn weerzien met de verschillende partners!


Op dag 1 gaven alle partners een statusupdate over hun werkpakket en presenteerde iedereen zijn tussentijdse resultaten. We bouwden als teambuilding ook windmolens in groep met behulp van rietjes, papier en plakband.


DSC07942-scaled.jpg


Dag 2 stond in het teken van workshops waarbij alle partners de handen uit de mouwen staken. Met Nazka Mapps organiseerden we een workshop rond de eerste schetsen van de interactieve kaart (wireframes). Via post-its konden alle partners feedback geven op deze eerste schetsen. Wat vonden ze goed? Wat kan er beter? Zijn er nog vragen of nieuwe ideeën? We keerden terug naar België, letterlijk met een koffer vol feedback. Op naar de volgende versie!


IMG_20240125_140717.jpg


Meer informatie en foto's vind je op de WIMBY-website.

Deel dit artikel
Geïnteresseerd in de services van nazka?

Soortgelijke artikels